Gamma Technology RTSE1000 beta testing

Have a service, product or something to share with the members of Scooterotica?
eden
Dealer
Posts: 1267
Joined: Thu Feb 27, 2014 8:44 pm
Location: ILCLAND
Contact:

Sat Jul 12, 2014 7:38 pm

The unit had just been put on, it needs a few adjustments but so far im impressed.

ill post some more about what it does and the features included as well as the features for the future that are already built in.
it a great piece of kit!



camel
registered user
Posts: 534
Joined: Wed Jan 07, 2009 9:48 pm
Contact:

Mon Jul 14, 2014 5:29 pm

so warning limits can be set?it comes with all the guage probes/fitting etc?..just siezed a nikasil barrel im going to have to invest in some gadgets

User avatar
coaster
registered user
Posts: 3673
Joined: Wed Jan 07, 2009 12:35 pm
Location: London and Norfolk
Contact:

Mon Jul 14, 2014 6:39 pm

Any more info on the Gama unit Eden?

Cheers

User avatar
jonashford
registered user
Posts: 619
Joined: Wed Oct 20, 2010 4:47 pm
Main scooter: Lambretta SX RB235
Location: GRIMSBY
Contact:

Mon Jul 14, 2014 8:40 pm

This unit works great all sensors are accurate IMO. Fast response times to the readings, easy to fit and comes with a great devolper ready to help with any queries. My only gripe is there isn't a clock on it!!!

joespeed
registered user
Posts: 959
Joined: Wed Jan 07, 2009 10:57 am
Location: drax,near selby,north yorkshire
Contact:

Mon Jul 14, 2014 9:00 pm

who's the developer and supplier and a price and availability?

User avatar
jonashford
registered user
Posts: 619
Joined: Wed Oct 20, 2010 4:47 pm
Main scooter: Lambretta SX RB235
Location: GRIMSBY
Contact:

Mon Jul 14, 2014 9:19 pm


eden
Dealer
Posts: 1267
Joined: Thu Feb 27, 2014 8:44 pm
Location: ILCLAND
Contact:

Tue Jul 15, 2014 11:41 pm

coaster wrote:Any more info on the Gama unit Eden?

Cheers
Ill have some time to post some info at some point...
Its all working properly now though after I changed the speedo sensor which got damaged, that's why the speed is jumping in the first video.

Shame my clutch isn't working as well as the speedo lol

latest video from yesterday



Ive changed the bar graph colours in the video above and tonight I changed them again to remove the blue colour... I just have green, amber and red now :)

dave wheeler
registered user
Posts: 260
Joined: Fri Feb 19, 2010 5:33 pm
Contact:

Thu Jul 31, 2014 7:16 pm

do you need dc power for this to work anddoes the price include all the sensors and how are they mounted?

eden
Dealer
Posts: 1267
Joined: Thu Feb 27, 2014 8:44 pm
Location: ILCLAND
Contact:

Thu Jul 31, 2014 7:20 pm

price is all in yes and it can work AC but on tickover the unit may power down due to the voltage not being high enough, however I think that issue for AC is now fixed.

dave wheeler
registered user
Posts: 260
Joined: Fri Feb 19, 2010 5:33 pm
Contact:

Thu Jul 31, 2014 7:25 pm

also have you cross reffed the speed on the unit against gps, and finally how is it mounted and how resistant is it to weather and vibration in your estimation?

Post Reply Previous topicNext topic
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest